Mentoroknak

Tisztelt Látogató!

Az "Út a szakmaválasztáshoz" című kiemelt projekt mentori szolgáltatások biztosításával támogatja az ösztöndíjban részesülő, hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, és/vagy gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, elsősorban roma gyermekeket. A tanulmányi átlageredménytől függő tanulói ösztöndíj csak akkor vezethet eredményre és válhat ténylegesen motivációs tényezővé, ha párosul a mentor által nyújtott személyes szakmai, motiváló támogatással, pedagógiai módszerek és eszközök alkalmazásán keresztül.

A mentorok az alábbiak szerint csatlakozhatnak a programhoz:
ki kell tölteniük , a Regisztráció menüpontban elérhető online Mentori ajánlattételi adatlapot, majd a hiánytalanul kitöltött és aláírt adatlapot, az ajánlattételi dokumentációt és a tanuló jelentkezési dokumentációt zárt borítékban, szükséges eljuttatni a Nemzeti Munkaügyi Hivatal részére.

Cím: Nemzetgazdasági Minisztérium, 1089 Budapest, Baross utca 133.

A borítékon kérjük feltüntetni az alábbi szöveget: TÁMOP-2.2.7.A-13/1-2013-0001, "Út a szakmaválasztáshoz"

 

A TÁMOP 2.2.7.A-13/1-2013-0001 azonosító számú "Út a szakmaválasztáshoz" kiemelt projekt Mentori megbízási szerződésben meghatározott teljesítést alátámasztó dokumentumok egyszerűsödnek. További információkat a "Hírek, aktuális információk" menüpontban olvashat.

 

Amennyiben ajánlatát a mentor olyan tanulóra kívánja benyújtani, aki rendelkezik hatályos ösztöndíjszerződéssel, abban az esetben a "Mentori nyilatkozat tanulói ösztöndíjszerződésről" szóló dokumentumot szükséges csatolnia ajánlatához. A dokumentum elérhető a Letölthető dokumentumok közt, vagy ide kattintva.