Szakmai dokumentáció módosulása

A TÁMOP 2.2.7.A-13/1-2013-0001 azonosító számú "Út a szakmaválasztáshoz" kiemelt projekt Mentori megbízási szerződésben meghatározott teljesítést alátámasztó dokumentumok egyszerűsödnek.

 

A  mentori megbízási szerződés 1. sz. mellékletét képező Mentor/Összekötő-mentor feladat meghatározás módosítására  szolgáló dokumentum beküldésével, az egyszerűsített dokumentációk benyújtása lesz a havi teljesítés igazolás alapja a Nemzeti Munkaügyi Hivatal felé. A megbízási szerződés módosítás dokumentumát minden tanulóra vonatkozólag szükséges külön megküldeni.

 

Az 5 példányban kitöltött, aláírt dokumentumokat kérjük, legkésőbb 2014. december 15-ig megküldeni szíveskedjen címünkre: 1089 Budapest, Kálvária tér 7.

A borítékra ne felejtse el ráírni a következőket: TÁMOP-2.2.7.A-13/1-2013-0001, "Út a szakmaválasztáshoz", az Önnel kapcsolatot tartó mentor referens neve

 

Az egyszerűsített adatszolgáltatás szakmai dokumentumait megtalálja honlapunkon a letölthető dokumentumok közt vagy letöltheti ide kattintva.

 

Az első egyszerűsített dokumentációt a feladat meghatározás módosítására szolgáló dokumentumok aláírását követő hónapra szükséges majd elkészíteni, a tárgyhót követő hónap 8. napja benyújtási határidővel.